Siirry pääsisältöön

Turvallinen ja hygieeninen ympäristö - Kestositeet netistä

Kestositeet ovat niitä kestäviä siteitä, jotka kestävät pitkään ja ovat ihoa myötäileviä sekä ihoystävällisempiä kuin kertakäyttöiset. Nämä siteet ovat hengittävämpiä kuin muoviset. Eikä ne haudo herkkää ihoa intiimialueella. Taukoamattomassa kestävien siteiden kehittämisessä tarvitaan laaja valikoima materiaaleja. Se on se, jossa niiden hienous piilee: voit valita materiaaleja, jotka ovat yleensä mieluisia sinulle.. Pikkuhousunsuojamme on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön suojaamaan pikkuhousuja erilaisilta pieniltä vuodoilta.

Juuttisäkki on Suomalainen yritys, joka myy kestotuotteita sekä tuotteita sisustukseen ja asusteiksi. Kestotuotteet tuotteet eivät kulu nopeasti, ja  tuotteet ovat pestäviä. Nämä kohteet ovat asiakasvarastoa, jolla on pitkä tulevaisuus ja joka ei häviä nopeasti. Nämä tuotteet ovat ihoystävällisiä , ja ne ovat ekomukavia. Juutisäkki pitää huolen siitä, että kaikki asiakkaamme saavat ostoksensa ajallaan.

Osta kestositeet Netistä


Materiaalit, joita suosimme Kestositeissämme:

Trikoot:

Trikoo kangas on 95% puuvillaa ja 5 % elastaanista koostuva rakenne, joka tekee kankaasta vahvan, mukavan ja kestävän. Kangas venyy tehokkaasti ja pysyy tiukkana. Trikootekstuuri on pitkälti voimistelun nautittavissa, ja se antaa ihmiselle käyttömukavuutta joustavuutensa ansiosta.

Puuvillaflanelli:

Puuvillaflanelli on pehmeä, keskipainoinen puuvillakangas. Se on harjattu molemmin puoli, joten se on äärimäisen pehmeää ja imukykyistä materiaalia. Kestositeissämme puuvillaflanelli on kaksinkertaisena imukyvyn lisäämiseksi. Puuvillaflanellin nukkainen pinta tulee harjauksesta ja antaa sille pehmeän tunteen.  Sen pehmeä, kodikas tunnelma tekee siitä täydellisen kankaan, joka pitää sinut lämpimänä ja mukavana.

Puuvilla:

Puuvillakasvi on pehmeä ja pörröinen, ja tuloksena on kangas, joka usein säilyttää tuon pehmeän tunteen. Puuvillan solurakenne on vahva ja luo kulutusta kestävää materiaalia. Siinä on imeviä ominaisuuksia, jotka voivat pitää vettä hyvin, ja se on hengittävä. Kestositeisiin puuvilla sopii mainiosti juuri yllämainittujen ominaisuuksiensa ansiosta.

Yhdistämällä kaikki nämä 3 kangasta ja lisäämällä vielä kosteussulun voimme tehdä mukavia ja ominaisuuksiltaan tyydyttäviä Kestositeitä. Pikkuhousut pysyvät puhtaina ja suojattuina.  Juutisakki valmistaa kaikki puhtaassa ympäristössä ja huolehtii siitä, että jokainen Kestoside hoitaa tehtävänsä hyvin. Voit ostaa kestositeet Netistä verkkokaupastamme (https://www.juuttisakki.fi/) kaikki edulliseen hintaan. Voit tutustua kestositeisiimme monissa eri väreissä ja printeissä. Kaikki nämä tuotteet  ovat kotimaisia  ja ainutlaatuisia.

Muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä, jotka saattavat auttaa sinua:

K. Onko kestositeet ovat kompostoitavia?

Kyllä, nämä siteet on rakennettu vain 100% biohajoavista aineista.  Nämä ainesosat on otettu luonnosta ja sopivat herkimmille ihotyypeille. 

K. miten kestositeet pitäisi pestä?

Käytön jälkeen siteen  voi huuhdella kylmällä vedellä ja sivellä muutamalla pisaralla sappipuhdistusainetta. Siteet voi myös pestä koneessa 60 asteessa ilman huuhteluainetta. Suosittelemme käyttämään pesupussia. Siteet kannattaa muotoilla omaan muotoonsa takaisin hieman kosteana.

Minulla on raskas vuoto; Voinko käyttää kestositeitä?

Kyllä voit! Jos päivän siteen imukyky ei ole riittävä, voit kokeilla yösidettä. Mikään vuoto ei estä sinua käyttämästä kestositeitä. 

Jos et käytä siteitä, kokeile pikkuhousunsuojiamme. Ne ovat ovat paras ja tehokkain tuote, jos sinulla on pientä vuotoa tai haluat että alushousut pysyvät puhtaina.

Kommentit

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoista. Lue lisää:https://kestositeet.blogspot.com/2021/11/10-syyta-siirtya-kestositeiden.html

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

10 syytä siirtyä kestositeiden käyttäjäksi

  Miksi siirtyisit kertakäyttöisistä siteistä kestositeisiin? Ajatus saattaa ensin alkuun tuntua vieraalta ja jotenkin likaiselta, mutta sitähän se ei ole. Vauvoilla on käytetty kestovaippoja jo pitkät tovit, ja niiden peseminen ei ole ollenkaan vastenmielistä. Miksi kuukautissuojien peseminen olisi yhtään sen vastenmielisempää? 10 hyvää syytä vaihtaa kertakäyttöiset kuukautissuojat kestotuotteisiin. Kestositeet ja kestopikkuhousunsuojat ovat tulleet jäädäkseen. Syy 1 : Jätteen määrä. Jos ajatellaan, että kertakäyttöisiä kuukautissuojia kulutettaisiin kerran kuukaudessa noin viiden päivän ajan ja noin 5 sidettä päivässä, syntyisi jätettä noin reilu litra kuukaudessa. Vuodessa jätteen määrä pienenee suurin piirtein 13 litraa pelkästään ottamalla kestositeet käyttöön. Kestositeiden jätemäärä on käytännössä nolla. Syy 2: Raha . Keskimääräinen siteen hinta on noin 0,13 senttiä kappaleelta, joten vuodessa niihin kuluu rahaa noin 35 - 40 euroa. Lisäksi ostetaan pikkuhousunsuojia, joiden